Πέλλετ | Πέλλετ Κρήτη | BioStar Klapakis Χανιά

Η εταιρεία Biostar Κλαπάκης, PelletΣόμπες - Καυστήρες  από το 2011 δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων καύσης pellet στα Χανιά & σε όλη την Κρήτη.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Energon - Pellas Pellet Systems & Fuels που είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά την ιδέα της μετατροπής των λεβήτων πετρελαίου σε λέβητες pellet με τους καυστήρες Pellas®X τους οποίους εισάγει αποκλειστικά. Επίσης είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με την αλλαγή καυσίμου σε υφιστάμενους αρτοκλιβάνους.
Η energon-Pellet Systems & Fuels διαθέτει επίσης μια μεγάλη γκάμα από λέβητες pellet που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μικρών οικιακών συστημάτων εώς και μεγάλων επαγγελματικών εφαρμογών.

Από το 2009 εώς σήμερα η εταιρεία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών καυστήρων pellet και εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες πανελλαδικά.

Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε ή να αντικαταστήσουμε υφιστάμενα συστήματα θέρμανσης ή παραγωγής που χρησιμοποιούν παραδοσιακά καύσιμα με σύγχρονα συστήματα καύσης pellet παρέχοντας τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις στο χρήστη αλλά και την ταχύτερη δυνατή απόσβεση της δαπάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας 694 24 81 371

Πέλλετ, Λέβητας πέλλετ, Καυστήρες pellet, Σόμπες πέλλετ, BioStar Klapakis Χανιά

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

    Σόμπες - Καυστήρες pellets πώληση σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο & σε όλη την Κρήτη

    S