Μπρικέτες Schweighofer Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο & σε όλη την Κρήτη

Μπρικέτες Schweighofer - Χανιά Biostar Klapakis Πέλλετ

Πιστοποιημένες Μπρικέτες Λευκής Ελάτης Holzbriketts της Αυστριακής εταιρείας Schweighofer για το Τζάκι και τη σόμπα.Τα προϊόντα αυτά είναι των υψηλότερων προδιαγραφών καθώς κατέχουν πιστοποιητικά DIN plus και ONORM M7135, παρασκευάζονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μια οικονομικά αποδοτική, δίχως προβλήματα, αξιόπιστη θέρμανση.

Ειναι 100% φυσικό προϊόν καθώς χάρη στην λιννίνη που περιέχει το ξύλο, η οποία απελευθερώνεται κατά τη συμπίεση, η μπρικέτα γίνεται συμπαγής και στερεή χωρίς ναχρειάζεται πρόσθετα συγκολλητικά μέσα, και όταν καίγονται παράγουν εξαιρετικά χαμηλούς ρύπους και βλαβερές ουσίες. Επίσης οιι μπρικέτες για θέρμανση αφήνουν μικρό ποσοστό στάχτης και δεν εκλύουν μυρωδιές κατά την καύση.

Μεγαλύτερη Οικονομία Και Καλύτερη Καύση!

Οι μπρικέτες αποτελούν εναλλακτική λύση έναντι του ξύλου. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε υγρασία, έχουν πολύ υψηλότερη σε σχέση με το ξύλο θερμογόνο δύναμη, με αποτέλεσμα να είναι τελικά οικονομικότερες από αυτό.

Επιπλέον, με τις μπρικέτες είστε πάντα σίγουροι για την ποσότητα που έχετε αγοράσει καθώς είναι ένα τυποποιημένο και συσκευασμένο προϊόν.

Η τυποποίηση που έχει η μπρικέτα σας εξασφαλίζει εύκολη αποθήκευση, καθαριότητα στο χώρο σας και σιγουριά στην αγορά σας.

Παραγγείλτε Μπρικέτες Schweighofer Χανιά

Σόμπες πέλλετ & Καυστήρες πώληση σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο & σε όλη την Κρήτη.

ΠΕΛΛΕΤ & ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ

S